Menu
Loading…

Dobrodošlica i uvodna riječ predsjednika Hrvatskog psihološkog društva

Cijenjene kolegice, cijenjeni kolege,

Nakon jedne „preskočene godine“, zadovoljstvo nam je obavijestiti vas kako je Hrvatsko psihološko društvo odlučilo nastaviti tradiciju i niz održavanja naših godišnjih konferencija. Ali, zbog poznatih okolnosti, pandemije bolesti COVID 19, čiji se nastavak očekuje i dalje, sve preporuke su nas usmjerile da 28. godišnju konferenciju hrvatskih psihologa održimo u virtualnom obliku, a u istom terminu održavanja, u prvoj polovici mjeseca studenog.

Od 2019.g. i zadnje Konferencije održane u Osijeku, prošlo je dugo razdoblje u kojem smo kao struka doživjeli niz novih profesionalnih izazova, stekli nova iskustava te se zajednici predstavili kao odgovorna profesionalna zajednica, spremna i sposobna odgovoriti na sve situacije koje su pred nas postavile nove životne okolnosti poput pandemije korona virusa, ali i serije potresa i stradanja stanovništva u dijelovima naše zemlje.

Sve analize, kako interne tako i one vanjske, ukazuju na izuzetno dobro snalaženje naše struke u ovim novim situacijama te na kvalitetne i profesionalne odgovore koji su pred nas kao psihologe i psihologinje bili postavljeni.

Pozivamo vas da vaša profesionalna iskustva, vaša promišljanja i izazove ali i rezultate niza opažanja i istraživanja podijelite s nama na 28. godišnjoj konferenciji hrvatskih psihologa.

Josip Lopižić, predsjednik HPD-a

na vrh članka
Organizator - Hrvatsko psihološko društvo
Koncept & izrada Kom@ Dig[IT]alna agencija 2021 © Hrvatsko psihološko društvo. Sva prava pridržana.
logo